Life-style

Robert De Niro, Al Pacino, Ronaldo, Gică Hagi îți dau întâlnire la Muzeul Figurilor de Ceară, de la Iulius Town

Robert De Niro, Al Pacino, Ronaldo, Gică Hagi îți dau întâlnire la Muzeul Figurilor de Ceară, de la Iulius Town

Nu ai ajuns încă la Muzeul Figurilor de Ceară de la Iulius Town? Evenimentul a fost atracția weekend-ului pentru numeroși vizitatori, iar inedita expoziție va fi deschisă până pe 15 martie 2020.

Printre sesiunile de cumpărături, timișorenii care trec pragul Iulius Town au ocazia să se bucure și de o sesiune foto cu personalități istorice și contemporane, în cadrul Muzeului Figurilor de Ceară.

Expoziția reunește replici de ceară care reproduc fidel imaginea unor celebrități din industria muzicii și a filmului, sportivi de renume și figuri politice. Astfel, clienții pot să își facă selfie-uri cu amuzanții Mr. Bean sau Jim Carrey, dar și să primească „autografe” de la Robert De Niro, Al Pacino, Adele, Mick Jagger, Enrique Iglesias, Justin Bieber, Ariana Grande, Inna, Smiley sau chiar de la Michael Jackson. În schimb, iubitorii sporturilor care abia așteaptă să-și întâlnească idolii au prilejul de a imortaliza întâlnirea cu Gică Hagi, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Ion Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep. Printre exponate se află și statuile de ceară în mărime naturală ale Regelui Mihai, Nicolae Ceaușescu, Fidel Castro, Donald Trump, Stalin, Vladimir Putin, Che Guevara și Laura Codruța Kövesi.

Figurile de ceară impresionante sunt lucrate cu o precizie desăvârșită de mai mulți artiști de la Muzeul Retro din Varna, iar realizarea lor durează cel puțin șase luni. Pe toate le puteți admira la etajul 1 al Iulius Mall, în zona magazinului Sizeer, expoziția fiind deschisă zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Intrarea se face pe baza biletului care se achiziționează din zona evenimentului, care este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, liceeni, studenți și pensionari. Pentru copiii în vârstă de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*