Administrație

A fost finalizat studiul geotehnic pentru Sala Polivalentă de la Timișoara

A fost finalizat studiul geotehnic pentru Sala Polivalentă de la Timișoara
Adora Beauty

Se fac primele demersuri pentru Sala Polivalentă de 16.000 de locuri! În prezent a  fost finalizat studiul geotehnic pentru Sala Polivalentă de la Timișoara.

Potrivit edilului Nicolae Robu, mâine va fi predat acest studiu geotehnic la Compania Națională de Investiții. Un alt document important studiul topografic a fost predat cu ceva vreme în urmă. “CNI va demara acum studiul de fezabilitate, restul componentelor studiului de fezabilitate, va fi o licitație și după ce se realizeaza acel studiu se va organiza tot de CNI licitatia pentru proiect tehnic cu detalii de executie si executia propriu-zisă. Iată, suntem în linie dreaptă cu acest obictiv pentru care am luptat mai bine de 8 ani încoace. Timișoara va avea cea mai mare Sală Polivalentă din România, o sală de 16.000 de locuri. Mă bucur pentru că acest obiectiv va ridica Timișoara enorm în ceea ce privește infrastructura, capacitatea sa de a găzdui evenimente de mare anvergură”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Sala Polivalentă de 16.000 de locuri, construită de Compania Națională de Investiții în județul Timiș, va fi realizată pe terenul pus la dispoziție de Primăria Timișoara, lângă stadionul Dan Păltinișanu.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*