Eveniment

Razie în Timişoara. Poliţiştii au dat amenzi de zeci de mii de lei

Razie în Timişoara. Poliţiştii au dat amenzi de zeci de mii de lei

Poliţiştii din cadrul Secției 3 și Secției 4 Timișoara  au acţionat în weekend pentru menţinerea  unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza de competență. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 83.710 lei.

În data de 15  februarie, polițiștii din cadrul Secției 3 Timișoara au verificat 19 autovehicule și legitimat 32 de persoane. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, dintre care două la Legea 61/1991, 34 la OUG 195/2002 și două pentru alte abateri. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 8.565 de lei. Au fost constate două infracțiuni.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

În data de 16  februarie, între orele 17:00-21:00, polițiștii din cadrul Secției 4 Timișoara, au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza municipiului.

Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă. Au fost verificate 105 autovehicule, legitimate 154 de persoane și controlate 7 unități comerciale. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale, dintre care, 4 la Legea 61/1991, 50 la OUG 195/2002 și 1 pentru alte abateri. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 17.840 de lei. De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării două permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*