Administrație

În Şag au început lucrările la ACOR Filiala Timiș

În Şag au început lucrările la ACOR Filiala Timiș

Primarul comunei Şag, Flavius Alin Roşu, a anunţat că luni, 17 februarie, au început lucrările de executie a noului sediu și centru de perfecționare ACOR Filiala Timiș! Valoarea totală a investiției în urma licitației este de aproximativ 4 000 000 lei.

Sediul pentru filiala județeană Timiș a Asociației Comunelor din România este ridicat pe un teren cu o suprafață de 2.153 mp, iar construcția  urmează să aibă  o suprafață desfășurată de aproximativ 900 mp, în regim de înălțime P+E+M.

În viitoarea clădire a A.C.O.R. Timiș, situată pe raza comunei Șag, își vor desfășura activitatea profesională atât cei peste 260 de angajați ai asociației, cât și potențialii angajați pentru sectorul administrativ – cetățeni ai comunei Șag.

Noul sediul va avea săli de curs și sală de conferințe de aproximativ 200 de locuri. În primăriile din cele 89 de comune membre există peste 5.000 de potențiali beneficiari pentru centrul de perfecționare: aleși locali, funcționari publici și personal contractual. Aceștia vor beneficia de condiții foarte bune de pregătire profesională, obligatorie pentru marea lor majoritate.

În acest context, comuna Șag va apărea pe harta țării și ca locație a Filialei județene Timiș a ACOR.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*