Administrație

În ce condiţii se pot vinde mărţişoarele anul acesta. Vezi locaţiile!

În ce condiţii se pot vinde mărţişoarele anul acesta. Vezi locaţiile!

În perioada 18-21 februarie se pot depune cererile în vederea obţinerii avizului pentru desfăşurarea comerţului stradal pentru comercializarea mărţişoarelor, felicitărilor şi altor miniaturi reprezentative. Se acordă o singură locaţie pentru fiecare solicitant, pe o suprafaţă de 2 mp.

Cererile se vor înregistra la sediul Primăriei Municipiului Timişoara, camera 12, ghişeele 8 şi 9, actele necesare fiind:

-cerere tip obţinută de la ghişeele 8 sau 9, camera 12;

-copie buletin de identitate, carte de identitate  sau copie act  firmă (copie Certificat Unic de Înregistrare). Pentru locaţiile din Piaţa Victoriei, solicitanţii trebuie să deţină copie C.U.I./Carte de Identitate/buletin  cu domiciliul în Timişoara, carnet student (Facultatea de Arte Plastice), carnet meşteşugar eliberat de Asociaţia Meşteşugarilor şi Comercianţilor Tradiţionali şi o simulare fotografică a exponatelor prezentate spre vânzare pe panouri tip şevalet.

Taxa de autorizare de 69 de lei, taxa de imprimat 6 lei şi taxa de ocupare a domeniului public-3 lei/mp/zi în zona A sau 2 lei /mp/zi în zona B, se achită anticipat pe toată perioada de autorizare, la momentul înregistrării cererii la casieria camerei 12, după emiterea notei de plată de la ghişeul 8 sau 9, făr posibilitatea restituirii acestor taxe.

Perioada de comercializare este 27 februarie – 2 martie, în următoarele locaţii:

ZONA

A- Piaţa Victoriei;

A- Ceas Floral- bd. Proclamaţia de la Timişoara-platou;

A-str.Mărăşeşti;

A- Piaţa A.Mocioni- platou

B- Parcul Copiilor (bd. Revoluţiei 1989)-platou

B-bd. Regele Carol I (de la str. Văcărescu până la str. Gen.I.Dragalina);

B-Piaţa Nicolae Balcescu;

B- Dîmboviţa-platou;

B-Calea Şagului colţ cu L.Rebreanu (ARTA TEXTILĂ);

B-Calea Şagului colţ cu str.L.Rebreanu (PROFI);

B- în faţa Pieţei Doina-platou;

B-Calea Martirilor colţ cu str.Naturii;

B-Piaţa din zona Soarelui;

B-Calea Buziaşului -platou;

B-zona Spitalului Judeţean ( str. Arieş);

B-str.Daliei(între str. Al Vaida Voievod şi L. Catargiu);

B-str.S.Bărnuţiu – Calea Dorobanţilor (zona Modern);

B-Piaţa Traian;

B-Calea Sever Bocu;

B– str.Sf. Apostoli Petru şi Pavel;

B-Calea Aradului- str.Liege;

B- CaleaTorontalului-platou;

B-str.Circumvalaţiunii- platou;

B-zona Piaţa Dacia;

B-str.Gen.Dragalina- bd. Gării.

B-Aleea FC Ripensia

Pentru o bună organizare:

Operatorii economici au obligaţia de a deţine la locul de vânzare  Avizul pentru desfăşurarea comerţului stradal, eliberat de Biroul Autorizare Activităţi Comerciale şi Gestiune Spaţii  Publicitare, dovada achitării taxei de ocupare a domeniului public – în original, documentul de identitate al vânzătorului care să coincidă cu identitatea persoanei menţionate în aviz. Încalcarea prevederilor legislaţiei în vigoare atrage sancţionarea contravenţională a  persoanei sau reprezentantului firmei, de către agenţii constatatori, precum şi retragerea avizului de către emitent.

Salubrizarea permanentă a amplasamentului ocupat este obligatorie, încălcarea acestei prevederi ducând la retragerea Avizului eliberat de autoritatea locală a municipiului Timişoara.

Cedarea dreptului de folosinţă a amplasamentului ocupat în zonele menţionate de către deţinătorul avizului altei persoane, duce la retragerea Avizului şi la sancţionarea contravenţională a faptei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*