Social

Amenzi pentru neîntreținerea fațadelor clădirilor aflate pe malul Canalului Bega

Amenzi pentru neîntreținerea fațadelor clădirilor aflate pe malul Canalului Bega
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au efectuat, în ultima săptămână, o amplă acțiune de verificare a modului în care se prezintă imobilele situate de-a lungul Canalului Bega, care au un aspect neîngrijit și inestetic în mai multe zone.

Astfel, în urma verificărilor, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale de câte 1.000 de lei, conform HCL 371/2007 și una conform Legii 422/2001 pentru o construcție neautorizată în sectorul Canalului Bega situat între strada Dacilor și Calea Dorobanților, unde de altfel au fost constatate cele mai multe nereguli.

Poliția Locală atrage din nou atenția că toți proprietarii de clădiri au obligația să-și întrețină imobilele deținute, să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora și care reprezintă pericol pentru cetățenii care trec prin apropiere. În caz contrar riscă sancțiuni între 500 și 1.000 de lei pentru persoanele fizice și între 1.500 și 2.500 lei pentru persoanele juridice.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*