Politic

Medicul Marius Craina, candidatul Pro România Timiș pentru funcția de primar al municipiului Timișoara

Medicul Marius Craina, candidatul Pro România Timiș pentru funcția de primar al municipiului Timișoara

Surpriză la Pro România! Medicul Marius Craina, fostul manager al Spitalului Clinic Județean Timișoara, a trecut în partidul lui Victor Ponta.  Anunțul a fost făcut azi la Timișoara, chiar de liderul Pro România.

Negocierile dintre Ponta și Craina s-au purtat seara trecută, astfel că acesta a acceptat să fie candidatul Pro România Timiș pentru funcția de primar al municipiului Timișoara, deși inițial social-democrații îl doreau drept candidat.

Marius Craina a condus în ultimii ani cel mai mare spital din vestul țării.“De azi aparțin în totalitate la Pro România. Sunt convins că alternativa Pro România este soluția pentru Timișoara. Aici sunt oameni care sunt hotărâți să câștige meciul. După discuția avută cu domnul președinte am spus DA și am acceptat, de a mă propune candidat al Pro România pentru Primăria Timișoara. Este o responsabilitate uriasa pentru mine. Toata lumea trebuie să își aducă aportul pentru obținerea unor rezultate bune. Vrem o Timișoară curată, prosperă, sunt niște idealuri pe care le am și le voi pune în aplicare cu ajutorul domnului președinte Victor Ponta”, a transmis Marius Craina.

De cealată parte, liderul Pro România, Victor Ponta a declarat că: “Domnul Craina nu este vinovat de ce a făcut PSD-ul la București. Dacă este un candidat puternic la primărie. Trebuie să plece cu bagajul pozitiv. Mă văd susținându-l pe Marius Craina. Cred că domnul Robu nu avea un contracandidat puternic. Pentru primarul în funcție cred că Marius Craina este un contracandidat real, cei de la PSD ar trebui să-l susțină. Nu-l văd pe Marius Craina viceprimarul lui Robu”.

În plus, Ponta l-a anunțat pe Adrian Pau candidatul Pro România pentru Consiliul Județean Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*