Social

Mare grijă unde parcaţi! Poliţia Locală a amendat peste 1.000 de şoferi de la începutul lunii

Mare grijă unde parcaţi! Poliţia Locală a amendat peste 1.000 de şoferi de la începutul lunii

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră acționează permanent pentru luarea măsurilor de fluidizare a traficului obstrucționat de autovehiculele parcate neregulamentar, zona centrală fiind în atenția polițiștilor locali care iau măsuri de sancționare a conducătorilor auto care opresc sau staționează pe străzile destinate pietonilor, dar și pe celelalte străzi din centrul orașului unde sunt prevăzute indicatoare de restricționare, piste de biciclete sau în stații ale mijloacelor de transport în comun.

De la începutul lunii februarie, polițiștii locali au aplicat 1.007 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au intrat și au staționat pe străzile pietonale din centrul orașului, dar și pe piste și în stații, tot din această zonă fiind ridicate 26 de autovehicule. Cele mai multe astfel de situații au fost constatate pe străzi precum Sf. Ioan, Gh. Dioma, Gh. Lazăr, A. Pacha, V.V. Delamarina, Piața I. Huniade, Palanca, E. Ungureanu, C. Telbisz, Mărăști, Republicii, Proclamația de la Timișoara, bd. Revoluției 1989.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*