Turism

Zboară la Valencia de pe Aeroportul Internaţional Timişoara pentru a vedea unul dintre cele mai frumoase oraşe din Spania!

Zboară la Valencia de pe Aeroportul Internaţional Timişoara pentru a vedea unul dintre cele mai frumoase oraşe din Spania!

Dacă te-ai săturat de vremea urâtă sau vrei doar să evadezi câteva zile din peisaj, Valencia este alegerea ideală în această perioadă. În al treilea oraş ca mărime din Spania, iernile sunt blânde, peisajele superbe, mâncarea gustoasă, iar localnicii ospitalieri. Compania low-cost Wizz Air zboară de pe Aeroportul Internaţional Timişoara spre Valencia lunea şi vinerea, preţurile biletelor sunt accesibile, iar cursa durează mai puţin de trei ore.

Potrivit aventurescu.ro, principala atracţie turistică în Valencia este Orașul Artelor și al Științelor. Fiind deja un veritabil simbol al orașului, se poate spune că nu ai vizitat Valencia dacă nu ai ajuns și aici. Și nu vorbim despre o simplă clădire, ci despre un întreg complex desprins parcă din filmele SF, din epoci înaintate. Culmea, construcțiile sunt înconjurate de palmieri uriași, de flori multicolore, de piscine sau fântâni arteziene de un turcoaz tulburător. Fără doar și poate, Orașul Artelor și al Științelor îți poate „fura” o zi întreagă din program, dar nu vei regreta nicio secundă.

Apoi, Grădinile Turia sunt poate atracția cu cea mai frumoasă poveste cu putință, o poveste despre puterea distrugătoare a naturii și renașterea de după. Dacă te uiți pe harta orașului, vei observa de-a lungul lui un curs, ai zice de apă, de culoare verde. Și totuși, nu e o apă, ci o grădină, Grădina Turia.

Nu rata, de asemenea,  obiectivele turistice din Centrul Vechi. Ai ce vedea: de la Catedrala Valenciei, unde se zice că s-ar afla Sfântul Graal (intrarea costă 8 euro) și Plaza de la Virgen, Turnul El Miguelete, Plaza de la Reina, La Llotja de la Seda, Mercado Central (piața are programul până la ora 15.00) sau Porta de Seranos.

Citeşte mai multe AICI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*