Eveniment

Bărbat reţinut de poliţie la câteva luni după ce i-a făcut avansuri pe internet unei fete de 10 ani

Bărbat reţinut de poliţie la câteva luni după ce i-a făcut avansuri pe internet unei fete de 10 ani
Adora Beauty

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Timișoara au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de racolare de minori în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor.

Luni, în urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au identificat și depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Peciu Nou, județul Timiș, bănuit de comiterea infracţiunilor de racolare de minori în scopuri sexuale şi coruperea sexuală a minorilor.

În fapt, în data de 26 septembrie 2019, cel în cauză este  bănuit că ar fi purtat discuţii în mediul virtual, cu o minoră, de 10 ani, căruia i-ar fi făcut propuneri indecente.

Bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de racolarea de minori în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor, urmând ca în cursul zilei de azi să fie propus pentru luarea unei măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Având în vedere că astăzi este Ziua Siguranței pe Internet, poliţiştii le recomandă tuturor părinților să-și supravegheze îndeaproape copiii atunci când navigheză pe internet, deoarece aceștia pot deveni foarte usor ținta infractorilor.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*