Social

Noroiul de pe roţi, motiv de sancţiune pentru zeci de şoferi

Noroiul de pe roţi, motiv de sancţiune pentru zeci de şoferi

Polițiștii locali au continuat să acționeze în ultimele zile pentru depistarea persoanelor care murdăresc căile publice din oraş, ieșind cu roțile pline de noroi din organizările de șantier, dar și din zonele destinate spațiului verde deteriorate ca urmare a parcărilor repetate.

Astfel, în ultimele zile, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului, dar și cei din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au aplicat 34 de astfel de sancțiuni contravenționale de câte 1.000 de lei, în zone precum Calea Martirilor, Circumvalațiunii, Albărstrelelor, Constantin cel Mare, Ecoului și altele.

Poliția Locală atrage atenția că sancțiunile pentru persoanele fizice pot ajunge până la 1.000 de lei, iar la persoanele juridice până la 2.500 de lei fiecare. Poliția Locală Timișoara reamintește că murdărirea căilor publice ca urmare a activităților de încărcare-descărcare a mijloace de transport și neluarea măsurilor de asigurare a unei rampe de spălare sau de curățare a roților autovehiculelor și neluarea măsurilor necesare pentrui a preveni murdărirea căilor publice se sancționează drastic, cu atât mai mult cu cât este necesară luarea de măsuri pentru ca praful rezultat din acest noroi depus pe carosabil să nu producă poluarea mediului înconjurător. Acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*