Administrație

Nicolae Oprea, vicepreședintele CJT: “14 obiective noi vor intra în reparații”

Nicolae Oprea, vicepreședintele CJT: “14 obiective noi vor intra în reparații”

Consiliul Județean continuă în acest an lucrările de reparații și întreținerea drumurilor din județul Timiș. Pentru investiții ale infrastructurii au fost alocate 32 milioane lei.

Avem o sumă importantă de peste 32 milioane lei. O sumă considerabilă zic eu pentru toate lucrările care sunt prevăzute. Avem 18 milioane lei alocate pentru reparații, mai exact reciclarea drumurilor și așternerea drumurilor, iar în acest an cu acești bani putem să reparăm 50 km. Cum se face timpul bun putem să dăm drumul lucrărilor. Cele care sunt în lucru: drumul județean Sipet – Folia, Lucareț – Brestovăț, limite de județ, de la Petroman – Gherman, drumul Sânmartinul Sârbesc – Sânmartinul Maghiar”, a transmis vicepreședintele CJ Timiș, Nicolae Oprea.

În plus, sunt prevăzute 14 obiective noi, cu șanse mari să fie realizate în cursul anului, mai anunță vicepreședintele CJT.

Printre acestea se regăsesc: Drumul Județean Bazoș – Recaș, pe o distanță de peste 13 km, în valoare de 14.600 lei. Apoi Drumul Județean Pitiș-Secea, pe o distanță de 8,5 km, în sumă de 13 milioane lei, drumul de la Centură la Aeroport, în valoare de 15 milioane lei. CJT a alocat suma de peste 8 milioane lei pentru ramforsarea drumului de la Tomnatic, care este util atât pentru șoferi, cât și pentru noul Centru de legume – fructe care se va proiecta.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*