Eveniment

Jandarmii au confiscat parfumuri contrafăcute în Piaţa Flavia

Jandarmii au confiscat parfumuri contrafăcute în Piaţa Flavia

Echipaje de jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara au desfăşurat duminică, 9 februarie, acţiuni pe linia prevenirii și combaterii comerţului cu produse contrafăcute sau neaccizate.

În timpul unei astfel de acțiuni a fost depistat, în Piaţa Flavia, un bărbat care oferea, spre comercializare, recipiente din sticlă ce au în conţinut un lichid cu miros de parfum şi care au inscripționate numele unor mărci consacrate.

Jandarmii au stabilit identitatea bărbatului, acesta având vârsta de 43 de ani și domiciliul în municipiul Timișoara. Existând suspiciunea că parfumul oferit spre comercializare, este contrafăcut, jandarmii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, cele 14 recipiente găsite asupra persoanei în cauză. De asemenea, au înaintat actele de sesizare, organelor de urmărire penală, având în vedere că „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” constituie infracţiune, prevăzută şi sancţionată de Legea nr. 84/1998, actualizată.

Un alt bărbat a fost depistat, în Piața Verde, în timp ce oferea,spre comercializare, în recipiente din plastic, de cinci litri, băutură cu miros specific de țuică.

Jandarmii i-au stabilit identitatea, acesta având vârsta de 46 de ani și domiciliul într-o localitate din județul Timiș. Întreaga cantitate de 45 litri de băuturi alcoolice a fost ridicată în vederea confiscării și predată Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, spre luarea măsurilor ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*