Eveniment

Atenţie, i-aţi văzut? Minori dispăruți

Atenţie, i-aţi văzut? Minori dispăruți

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, de 10 ani și a unui minor, de 14 ani, dispăruți de pe raza municipiului Timișoara, judeţul Timiş.

În data de 07 februarie, în jurul orelor 14.00, COVACI ANAMARIA REBECA ar fi plecat de la domiciliul din municipiul Timișoara, strada Aviatorilor, judeţul Timiş, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.50 – 1.60 m, aproximativ 65 – 70 kg., constituție robustă, păr negru, lung şi ochii căprui.

Îmbrăcăminte: jachetă de tip fâș de culoare verde închis, pantaloni tip jeans de culoare negru, pulover roșu și pantofi de culoare alb.

În data de 07 februarie a.c., în jurul orelor 14.00, ADAM TRANDAFIR DANIEL ar fi plecat din municipiul Timișoara, strada Aviatorilor, judeţul Timiş, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.60 m, 60 kg., constituție atletică, păr castaniu, tuns scurt, fața ovală şi ochii căprui.

Îmbrăcăminte: pantaloni tip trening de culoare gri, bluză de culoare negru și o bluză de culoare gri, legată la brâu, teniși de culoare negru cu dungi albe.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*