Life-style

Lansarea noului concept ANNA CORI în Iulius Town Timișoara (P)

Lansarea noului concept ANNA CORI în Iulius Town Timișoara (P)

Eveniment important miercuri seară la Timișoara! Magazinul ANNA CORI s-a redeschis într-o altă locație la Iulius Town Timișoara. Acesta este situat tot la demisolul centrului comercial, însă într-un spaţiu mai generos.

Noul concept ANNA CORI înseamnă un design mai fresh, o îmbinare mai naturală a celor două brand-uri reunite în același magazin, ANNA CORI, brand-ul pentru femei și Denis, brand-ul pentru bărbați. Magazinul oferă clienților o gamă variată de încălțăminte și genți din piele, cu un design aparte. Pantofii sunt produşi la fabrica proprie a brand-ului, din Suceava, cu o tradiţie de 30 de ani.

Cu aproape 40 de magazine în toată țara și producție proprie, brand-ul se dezvoltă de la an la an, însă își păstrează aceleași atuuri, istorie, tradiție și calitatea produselor realizate. “Anca Serea este unul dintre ambasadorii noştri, deoarece stilul ei se potriveşte foarte mult cu produsele noastre elegante, simple, clasice şi totuşi în trenduri şi de actualitate. Urmează să lansăm colecţia de primăvară curând, însă timişorenii găsesc încălţăminte de toamnă-iarnă la reducere până în 15 februarie”, a declarat Andreea Cornea, brand manager ANNA CORI și fiica familiei Cornea, ce deține fabrica Denis și lanțul de magazine ANNA CORI.

Colecțiile ANNA CORI rezervate doamnelor îmbină stilul clasic și eleganța, iar cele pentru bărbați sunt pline de personalitate și se adresează celor care apreciază calitatea și comoditatea. „În această seară ne dorim să ne cunoaştem clienţii din Timişoara, să atragem şi public nou , dar și să ne prezentăm în noua casă. Avem o promoţie de 20% la toate produsele şi, de asemenea, am pregătit o tombolă, iar premiul cel mare este un voucher de 1.000 de lei”, a transmis Andreea Cornea, brand manager ANNA CORI.

Ambasadorul brand-ului ANNA CORI este cunoscuta vedetă TV, Anca Serea, care a fost prezentă la eveniment. „E o colaborare frumoasă şi de succes şi începând de anul acesta am pornit cu dreptul. Respect foarte mult povestea din spatele brandului, este o familie pe care eu o admir din tot sufletul. Este o poveste de succes din bussinesul românesc şi cred foarte mult în calitatea produselor şi în ceea ce fac ei. Au toată admiraţia mea”, a precizat Anca Serea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*