Cultură

Ca la 20 de ani de Bosquito. Două concerte cu îndrăgita trupă

Ca la 20 de ani de Bosquito. Două concerte cu îndrăgita trupă

De Valentine`s Day, îndrăgita trupă Bosquito le face cadou fanilor un concert de zile mari susținut pe… două zile. În 14 și 15 februarie sărbătorim 20 de ani de activitate Bosquito la Craft Brewpub & Rooftop.

Întrebat dacă dispariția din peisajul românesc le-a afectat cu ceva activitatea, solistul trupei, Radu Almăjan declara: Suntem o trupă foarte fericită pentru că a avut fani. Ce formaţie mai poate să dispară astăzi şi să se întoarcă peste şapte ani şi să mai aibă încă fani? În România, cu foarte puţine excepţii, posturile de radio pun accentul pe ceea ce se întâmplă acum în muzică. Se creează senzaţia aceea că dacă nu ai mai scos nimic de două luni, ceea ce ai lansat înainte este deja vechi.

Bucuros că piesele Bosquito au ajuns un fel de folclor, Radu este mândru că există puști care îi fredonează piesele, fără să știe că acestea aparțin trupei Bosquito: „Asta înseamnă că piesa ta a devenit mai mare decât tine și că piesele tale intră în folclor.”

Dacă nu aveți planuri pentru weekendul următor, poate ar trebuie să răspundeți invitației lansate pe Internet: ”Frumoasă Timișoară, în această iarna îți cântăm un weekend intreg ❤ În 14 si 15 Februarie 2020 îți vom face cunoștință cu câteva dintre cele mai noi cântece ale noastre dar îți vom reaminti și de hiturile pe care le cunoști pe de rost!”

Biletele pentru concert sunt disponibile online, pe iabilet.ro, iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0752 008 009.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*