Turism

Zboară direct din Timișoara către Nürnberg, unul dintre cele mai importante orașe din Bavaria!

Zboară direct din Timișoara către Nürnberg, unul dintre cele mai importante orașe din Bavaria!

Compania aeriană care operează zborul pe ruta Timișoara-Nürnberg este Wizz Air. Pentru mai multe detalii privind operatorii aerieni și frecvența destinațiilor, accesați: https://aerotim.ro/frecventa-destinatii/

Ce atracții turistice poți vedea în Nürnberg?

🏰 Castelul Nürnberg este considerat a fi una dintre cele mai importante fortificații medievale din Europa. El simboliza puterea și importanța Sfântului Imperiu Roman, precum și rolul important pe care-l avea orașul imperial Nürnberg.

⛪️ Bazilica gotică St. Lawrence, construită între anii 1243-1315, a fost una dintre primele biserici romano-catolice care a devenit luterană și este cea mai mare biserică protestantă din Bavaria.

⛲️ Piața Centrală a orașului, unde turiștii pot vedea cunoscuta Fântână Frumoasă sau Caruselul Căsniciei, capodoperă ce prezintă toate etapele unei căsnicii.

🏛️ Muzeul Național German este cel mai mare muzeu istoric din Germania. Fondat în anul 1852, muzeul cuprinde colecții istorice și de artă din perioada preistorică până în prezent a culturii germane.

🍷 Weinstadel este cea mai mare clădire cu semifabricate din Germania. În jurul anului 1571, parterul a servit drept magazin de vinuri din orașul imperial.

👉 Mai multe detalii referitoare la orașul Nürnberg, puteți găsi pe pagina: https://www.planetware.com/tourist-at…/nuremberg-d-ba-nr.htm

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*