Administrație

CJT pune în dezbatere publică finanțarea proiectelor culturale și sportive

CJT pune în dezbatere publică finanțarea proiectelor culturale și sportive
Adora Beauty

Consiliul Județean Timiș anunță organizarea a două dezbateri publice, privind finanțarea nerambursabilă, în anul 2020, din fonduri publice, a proiectelor cultural artistice și de tineret, cât și a proiectelor sportive.

Dezbaterile publice privind elaborarea proiectelor de hotărâre pentru aprobarea ghidurilor de finanțare nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cultural artistice și de tineret, cât și a proiectelor sportive, se vor desfășura la sediul Consiliului Județean, bd. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara, Sala Revoluției, în data de 07.02.2020, după cum urmează:

– ora 09:00, dezbaterea privind finanțarea proiectelor sportive pe anul 2020;

– ora 11:00, dezbaterea privind finanțarea proiectelor cultural artistice și de tineret.

„Ne dorim să aflăm direct de la cei cărora li se adresează aceste finanțări nerambursabile cum puteam să îmbunătățim ghidurile, ce putem face pentru o împărțire a fondurilor cât mai echitabilă. Cele două programe de finanțare și-au dovedit succesul în anii anterior, dar, în mod special, am dori o mai mare dinamică în ceea ce privește agenda sportivă, atât cantitativ, cât și calitativ. Ne dorim și mai multe proiecte de calitate în 2020”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

În vederea desfășurării dezbaterii publice în conformitate cu prevederile legale și în condiții optime, pentru asigurarea dreptului la liberă exprimare, recomandările, propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare vor fi depuse în scris la responsabilul pentru relația cu societate civilă în aplicarea prevederilor Legii nr.52/2003, Coadă Cornelia-Mihaela, e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, până vineri, 7 februarie, ora 08:30, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.

Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările, urmând ca minuta să fie adusă la cunoștință publică, pe site-ul propriu și la sediul autorității.

Cele două ghiduri puse în dezbatere pot fi consultate la adresa: http://www.cjtimis.ro/monitorul-oficial/alte-documente/informari-in-prealabil-asupra-problemelor-de-interes-public-care-ur.html

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*