Social

Ce au fost sfătuiţi să facă elevii dacă li se oferă droguri

Ce au fost sfătuiţi să facă elevii dacă li se oferă droguri

Jandarmi din compartimentul Prevenirea și combaterea faptelor antisociale din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara și specialiști ai Agenția Naționale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara au desfășurat o activitate cu caracter de informare și prevenție în rândul elevilor din învățământul gimnazial ce aparțin Liceului Tehnologic din comuna Biled, județul Timiș.

Activitățile au avut loc marți, 4 februarie, cu elevii claselor a VI-a, a VII-a și a VIII-a și au avut ca subiect „Prevenirea consumului de droguri”. S-au purtat discuții libere pe parcursul cărora elevii au avut posibilitatea să se informeze cu privire la riscurile la care pot fi expuși și la conduita pe care trebuie să o abordeze în cazul în care intră în contact cu persoane ce consumă sau dețin substanțe interzise.

Elevilor le-au fost prezentate, de asemenea, informații referitoare la faptele ce constituie infracțiuni sau contravenții, în scopul prevenirii săvârșirii unor astfel de fapte și prevenirii situațiilor în care elevii pot deveni victime.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*