Administrație

La Sânmihaiu German va fi introdusă canalizarea. Stadiul proiectului

La Sânmihaiu German va fi introdusă canalizarea. Stadiul proiectului
Adora Beauty

Localitatea Sânmihaiu German va beneficia de „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020” parte a Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) care va aduce și acestei comune infrastructură de mediu.

Concret, se vor realiza în Timișoara și 81 localități din Timiș, 22 de stații de tratare a apei, 483 km de conducte de alimentare cu apă, 6 stații de epurare, 412 km de rețele de canalizare, o linie de valorificare energetică a nămolului și un sistem SCADA regional. Lucrările se vor desfășura în perioada 2019 – 2023.

Primarul Viorel Mărcuţi spune că a solicitat un răspuns Aquatim-ului vis-a-vis de stadiul implementării proiectului. Astfel, potrivit companiei de apă-canal, în Sânmihaiu German, documentaţia de atribuire necesară procedurii de achiziţie publică a lucrărilor de execuţie este aprobată, urmând a fi transmisă către ANAP în vederea demarării procedurilor. Aquatim estimează că termenul de depunere a ofertelor va fi luna aprilie a acestui an.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*