Administrație

La Sânmihaiu German va fi introdusă canalizarea. Stadiul proiectului

La Sânmihaiu German va fi introdusă canalizarea. Stadiul proiectului

Localitatea Sânmihaiu German va beneficia de „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020” parte a Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) care va aduce și acestei comune infrastructură de mediu.

Concret, se vor realiza în Timișoara și 81 localități din Timiș, 22 de stații de tratare a apei, 483 km de conducte de alimentare cu apă, 6 stații de epurare, 412 km de rețele de canalizare, o linie de valorificare energetică a nămolului și un sistem SCADA regional. Lucrările se vor desfășura în perioada 2019 – 2023.

Primarul Viorel Mărcuţi spune că a solicitat un răspuns Aquatim-ului vis-a-vis de stadiul implementării proiectului. Astfel, potrivit companiei de apă-canal, în Sânmihaiu German, documentaţia de atribuire necesară procedurii de achiziţie publică a lucrărilor de execuţie este aprobată, urmând a fi transmisă către ANAP în vederea demarării procedurilor. Aquatim estimează că termenul de depunere a ofertelor va fi luna aprilie a acestui an.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*