Administrație

CJ Timiș ridică o parcare supraetajată

CJ Timiș ridică o parcare supraetajată

Consiliul Județean Timiș construiește o parcare supraetajată în centrul orașului. Aceasta va fi situată pe str. Sf. Ioan, nr.1 (lângă Hotel Timișoara).

Reprezentanții CJ Timiș caută acum o firmă care să elaboreze documentația. Suma prevăzută pentru întocmirea documentelor este de 69.327 lei fără TVA.

Potrivit lui Călin Dobra, săptămâna trecută, au fost scoase la licitație serviciile pentru elaborarea documentației în vederea realizării Planului Urbanistic Zonal, procedură obligatorie, care va stabili reglementările și parametrii urbanistici ai viitoarei construcții (regim de înălțime, procent de ocupare a terenului, acces, coeficient de ocupare, etc.).

Este o investiție pentru care caut soluții încă de la preluarea mandatului, pentru că sunt conștient de importanța și necesitatea sa pentru cetățeni. Nu am o misiune ușoară, dar în ultima perioadă, am avut discuții cu mai mulți membri ai mediului de afaceri, ca să identificăm soluția optimă, atât pentru cei care vor investi, pentru cetățeni, dar și pentru noi, ca autoritate publică”, a precizat Călin Dobra, șeful CJ Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*