Cultură

Babysitting gratuit pentru copii la două spectacole în februarie

Babysitting gratuit pentru copii la două spectacole în februarie
Adora Beauty

Asociația ProTeszt vine în ajutor părinților care doresc să vadă spectacole, oferind gratuit activități pentru copii în timpul spectacolelor Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara.  Deoarece serviciul a mai fost oferit în trecut cu succes, Teatrul reintroduce activitățle pentru copii pe durata spectacolelor  „Contesa Zeppelin și mobila stil” din 6 februarie și „Avalanșa” din 21 februarie 2020.

Părinții pot viziona spectacolele în intervalul 19:00-21:00, în timp ce copiii vor fi ocupați cu activități educative în compania voluntarilor ProTeszt. Serviciul de babysitting este gratuit și nu are limită de vârstă. În cazul în care există interes, teatrul va propune Asociației în fiecare lună unul sau două spectacole. Asociația ProTeszt funcționează din 2014 în sprijinul Teatrului Maghiar, activitatea sa fiind centrată pe activități culturale, educative și sportive.

Mai multe informații se pot obține la pr@tm-t.ro, iar biletele pentru spectacole sunt disponibile la Casa de bilete sau online pe www.biletmaster.ro.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*