Social

Mai mulţi timişeni vor primi despăgubiri dacă au terenuri în calea Centurii de Sud

Mai mulţi timişeni vor primi despăgubiri dacă au terenuri în calea Centurii de Sud

Persoanele care dețin proprietăți pe coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Varianta de ocolire Timișoara Sud” sunt rugate să transmită către DRDP Timişoara actele de proprietate pentru terenurile care fac obiectul exproprierii și o copie după actul de identitate al fiecărui proprietar pe următoarele căi:

Email: exproprieri@drdptm.ro

Fax: 0256/246.602

Adresa poștală: Str. Coriolan Băran nr. 18, Timișoara, jud. Timiș.

NU este necesară prezentarea personală la sediul D.R.D.P. Timișoara, documentele solicitate pot fi transmise și online sau prin poștă. Documentele se vor transmite în termen de 20 de zile de la data notificării primite prin poștă.

➡️ În ultimele două săptămâni, un număr de 350 de plicuri, dintre care 10 în străinătate, au fost transmise prin poștă persoanelor care dețin terenuri pe traseul viitoarei Variante de ocolire Timișoara Sud, conform HG nr. 933/13.12.2019, privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național amintite.

ℹ️ În linkul atașat, puteți consulta LISTA cuprinzând imobilele proprietate privată supuse exproprierii, imobile aflate pe raza municipiului Timişoara şi a localităţilor Sânmihaiu Român, Şag, Giroc, Moşniţa Nouă şi Ghiroda, din judeţul Timiş, proprietarii sau deţinătorii acestora, precum şi sumele individuale aferente despăgubirilor.

http://tiny.cc/8yfbjz

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*