Social

Cuib de boschetari distrus de poliţiştii locali la Timişoara

Cuib de boschetari distrus de poliţiştii locali la Timişoara

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului și Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au efectuat, în această dimineață, o amplă acțiune împreună cu reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială Comunitară Timișoara pe terenul situat pe bd. Liviu Rebreanu, colţ cu bd. Sudului, vizavi de Hotel Lido. Acolo existau date că persoane fără adăpost și-au improvizat colibe și locuiesc în condiții greu de imaginat, alături de minori.

În urma acțiunii desfășurate au fost depistate și conduse la sediul Poliției Locale pentru a fi identificate și introduce în baza de date 13 persoane, din care patru minori, unul de 17 ani, iar ceilalți trei de 2, 4 și 9 ani. Minorii, împreună cu mamele au fost predați Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, celelalte persoane fiind transportate la adăpostul de pe str. Învățătorului.

În urma demersurilor efectuate de polițiștii locali, s-a stabilit ca în cursul acestei săptămâni să fie organizată, împreună cu reprezentanții Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei, o acțiune de desființare a adăposturilor improvizate și igienizare a terenului.

Polițiștii locali au identificat și luat măsurile legate anul trecut în cazul a 90 de adăposturi improvizate depistate în cadrul patrulărilor sau sesizate de cetățeni pe raza municipiului Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*