Administrație

Stadiul proiectului privind construirea unui Aquapark la Buziaș

Stadiul proiectului privind construirea unui Aquapark la Buziaș

Proiectul care prevede construirea unui Aquapark în orașul Buziaş se află în linie dreaptă. Potrivit autorităților, în luna februarie va fi finalizat studiul de prefezabilitate.

Anul trecut, Primăria oraşului Buziaş a achiziţionat un teren de peste 4 hectare în partea de nord a oraşului. “Ministerul Turismului e înglobat acum în Ministerul Economiei. Am vorbit cu domnul ministru Virgil Popescu în legătură cu acest proiect. În luna februarie finalizăm studiul de prefezabilitate cu care o să mă duc la București. Mi-a promis că vom primi bani pentru studiul de fezabilitate. Ei trebuie să preia tot masterplanul de investiții”, a explicat primarul orașului Buziaș, Sorin Munteanu.

Reamintim, Aquapark-ul va fi acoperit, cu 2 bazine mari, unul cu apă normală și celălalt cu apă minerală, cu tobogane, sauna, zonă de agreement. Vor exista și spații cu alimentare publică.

Noul obiectiv ar putea fi amplasat între Buziaş şi Silagiu sau în zona Toplovăţ, în apropierea şoselei de centură a oraşului. Costurile sunt estimate la aproximativ 10 milioane euro, din care 90 la sută provin din finanţare guvernamentală.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*