Politic

Fostul premier, Sorin Grindeanu, invitat special la conferința extraordinară de alegeri a PSD Timiș

Fostul premier, Sorin Grindeanu, invitat special la conferința extraordinară de alegeri a PSD Timiș

Fostul premier Sorin Grindeanu, în prezent președintele ANCOM, a fost duminică invitat special în cadrul conferinței extraordinare de alegeri a PSD Timiș. Alături de el au fost Marcel Ciolacu, liderul PSD și Paul Stănescu, secretar general al PSD.

Acesta și-a început discursul vorbind despre erorile făcute de PSD în ultimii ani și a venit cu mai multe propuneri pentru partid. „PSD a fost adus într-o situație dificilă, nu mai avem forță. În ultimii trei ani am pierdut 60% din votanți, începem să nu mai contăm în lupta politică. Este nevoie de o analiză cinstită, corectă și pentru prima dată este nevoie de o analiză care să aibă urmări serioase asupra organizării partidului. Dacă am constatat că am făcut praf partidul în ultimii trei ani, urgența este să căutăm să eliminăm cauzele. Nu putem da vina pe un singur om, Liviu Dragnea a avut greșelile lui, dar a făcut și lucruri bune pentru partid, în faza de creștere de după desființarea USL. Gravă a fost tăcerea vinovată a majorității dintre noi. După plecarea lui Liviu Dragnea, deriva PSD a continuat”, a transmis Sorin Grindeanu.

În plus, Sorin Grindeanu a declarat că rămâne un om de stânga, dar nu a dorit să spună când se înscrie în PSD. „ Am fost, sunt și voi fi om de stânga, indiferent de ce spun unii sau alții. M-am înscris la trei zile după ce PDSR-ul a pierdut alegerile, în 1996, 3 noiembrie. M-am înscris în 6 noiembrie, la trei zile după, am ceva ani. Nu vreau să fie privite ce am spus eu ca sfaturi, nu-mi permit să pun condiții partidului care m-a făcut parlamentar, ministru, președintele Consiliului Județean Timiș și prim-ministru. Așa ceva eu nu pot să fac”, a conchis Sorin Grindeanu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*