Eveniment

Casă în flăcări la Timişoara. Ce au descoperit pompierii

Casă în flăcări la Timişoara. Ce au descoperit pompierii

Pompierii de la ISU Timiș au fost solicitaţi miercuri seara, la ora 22:43, să intervină pentru lichidarea unui incendiu la un imobil (parter+mansardă) pe strada Nouă din Timișoara.

Din informațiile inițiale primite de la apelant, pompierii au fost anunțați că în interior ar fi surprinse de incendiu câteva persoane.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 6 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru la înălțime, 2 echipaje SMURD și 32 de pompieri.

Până la sosirea echipajelor la fața locului, incendiul s-a extins și la acoperișul imobilului învecinat. Din fericire, toate persoanele s-au autoevacuat și nicio persoană nu au necesitat îngrijiri medicale.

În urma incendiului au ars elementele combustibile ale acoperișului imobilului incendiat pe o suprafață de aproximativ 130 mp, bunuri din mansarda locuinței și elementele combustibile ale acoperișului imobilului învecinat, pe o suprafață de aproximativ 280 mp.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului a fost stabilită cauza probabilă de incendiu: fumatul în locuri nepermise.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*