Politic

PMP Timiș și-a prezentat candidatul pentru Primăria Orțișoara

PMP Timiș și-a prezentat candidatul pentru Primăria Orțișoara

Reprezentanții PMP Timiș vor să câștige alegerile locale într-un procent important de primării din județ. Este declarația făcută de liderul filialei județene, deputatul Cornel Sămărtinean.

Potrivit acestuia, PMP are un target de 10% din cele 99 de UAT-uri din Timiș. În plus, partidul susține alegerea primarilor în două tururi. „Alegerea primarilor în două tururi este o condiție importantă din punct de vedere al organizării pentru noi, dar și a reprezentativității în perspectiva alegerilor locale. Nu este posibil să fie primari aleși cu 7%, 8%, 10%. Trebuie să existe alegeri în două tururi, în care reprezentativitatea și numărul de voturi pentru acel primar să fie consistente”, a transmis președintele PMP Timiș, deputatul Cornel Sămărtinean.

Deocamdată, filiala județeană nu are stabilit un candidat pentru primăria Timișoara și nici pentru Consiliul Județean Timiș. În schimb, liderul PMP Timiș, Cornel Sămărtinean a anunțat azi candidatul pentru comuna Orțișoara. Este vorba despre Lucian Ivănescu, în vârstă de 36 de ani. Acesta este inginer agronom și a fost consilier local în comuna Orțișoara. „În momentul de față, avem o conducere de 16 ani la Orțișoara. Îmbrățișăm adevărul la PMP. În primul mandat, lucrurile s-au mișcat destul de bine. Apoi am pierdut 13 ani de accesări de fonduri europene. Ne bazăm pe investiții, fonduri europene, atragerea de investitori”, a precizat Lucian Ivănescu.

La Lugoj, candidatul propus de PMP este Liviu Brîndușoni. Acesta este consilier local în Consiliul Local Lugoj și a fost prezentat în luna octombrie 2019 de către liderul filialei județene drept candidat la alegerile locale din această vară.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*