Utile

Atenţie, şoferi! Transport agabaritic pe ruta Moravița – Dumbrăvița

Atenţie, şoferi! Transport agabaritic pe ruta Moravița – Dumbrăvița
Adora Beauty

În perioada 23.01.2020 – 30.01.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Moravița PTF – DN59 – Timișoara –  DN6 –  Centura Timișoara – DJ691 – Dumbrăvița (județul Timiș). Vehiculul transportă un utilaj.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,0 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. DRDP Timişoara a transmis că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – situaţia drumurilor naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*