Administrație

Primarul Nicolae Robu anunță când va avea loc festivalul Timfloralis

Primarul Nicolae Robu anunță când va avea loc festivalul Timfloralis

Cea de-a șasea ediție a Festivalului Timfloralis va avea loc în acest an în perioada 24-26 aprilie. Anunțul a fost făcut azi de edilul Nicolae Robu.

Timișoara va deveni locul de întâlnire și de expunere a viziunilor artiștilor locali și internaționali. O îmbinare și armonizare a culorilor vii, un mozaic cultural, voci puternice și multe alte surprize vor da farmec orașului în aceasta primăvară.

Potrivit primarului, bugetul alocat acestui festival va fi mai mare decât anul trecut. Timfloralis a costat peste 200 de mii euro. “În acest an vrem să fim sensibili peste toate edițiile de până acum. Anul trecut a fost una excepțională. Toate edițiile au fost apreciate. În acest an vrem să ridicăm ștacheta și mai sus, vrem să oferim timișorenilor și celor care ne vizitează. Și deja vin mulți special pentru Timfloralis. Are faimă festivalul nostru” , a transmis primarul Nicolae Robu.

Festivalul Timfloralis a luat naştere din nevoia de a cultiva gustul pentru frumos, fiind emblematic pentru oraşul Timișoara, cunoscut drept “Orașul florilor”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*