Eveniment

Razie a jandarmilor în Piața Flavia și nu numai. Au fost constatate și infracțiuni de braconaj piscicol în zona localității Lugoj

Razie a jandarmilor în Piața Flavia și nu numai. Au fost constatate și infracțiuni de braconaj piscicol în zona localității Lugoj

Au curs amenzile weekendul trecut! Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfăşurat acţiuni de prevenire și combatere a faptelor de natură contravențională sau penală.

Sâmbătă, 18 ianuarie, în timpul unei acţiuni desfășurate în colaborare cu Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Timiș, au fost depistate 17 persoane care pescuiau în albia râului Timiș, în zona localității Lugoj, fără a îndeplini condițiile prevăzute în permisele de pescuit. Aceștia dețineau permise eliberate de o asociație de pescari care nu are contracte de utilizare a apelor din județul Timiș.

Jandarmii au aplicat sancțiuni contravenționale, respectiv 15 avertismente și două amenzi în valoare totală de 600 lei.

Duminică, 19 ianuarie, în timpul unei acţiuni desfășurate în colaborare cu Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură – Serviciul Regional Transilvania, au fost depistate alte nouă persoane care pescuiau în albia râului Timiș, în zona localității Lugoj, fără a îndeplini condițiile prevăzute în permise. Acestora le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale, respectiv patru avertismente și cinci amenzi în valoare totală de 1500 lei.

În timpul unei acțiuni punctuale desfășurate în Piața Flavia din municipiul Timișoara, sâmbătă, 18 ianuarie, a fost depistat un bărbat de 37 de ani care oferea spre comercializare 14 sticle cu alcool, nemarcate fiscal. Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării și predată Direcției Regionale Vamale Timișoara, pentru luarea măsurilor ce se impun.

Duminică, 19 ianuarie, în aceeași piață a fost depistată o femeie de 44 de ani care oferea spre comercializare 20 pachete cu cafea, fără a îndeplini condițiile legale. Persoana a fost sancționată cu 500 lei amendă, iar pachetele cu cafea au fost confiscate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*