Administrație

Dobra este nemulțumit de banii alocați Timişului de la buget

Dobra este nemulțumit de banii alocați Timişului de la buget

Banii care revin Timişului prin legea bugetului de stat pe anul 2020 îl nemulţumesc pe preşedintele Consiliului Judeţean.

Călin Dobra susţine că, faţă de anul trecut, judeţul pierde 80 de milioane de lei. În aceste condiţii, executivul CJ Timiș va fi nevoit să acopere pierderea prin luarea unor sume de la investiţii, susţine Dobra.

„Ținând cont că avem un deficit de aproximativ 80 de milioane de lei, prin noile calcule făcute de actualul Guvern, deficit care este în zona de asistență socială și protecția copilului care pe noi ne obligă să acoperim aceste sume astfel încât Direcția de Asistență Socială să poată să gestioneze activitatea în condițiile cele mai bune. Vom încerca să drămuim cât mai bine bugetul județului Timiș pe toate domeniile, prioritare fiind asigurarea funcționării tuturor instituțiilor, asigurarea condițiilor decente de muncă angajaților din Consiliului Județean și bineînțeles, după aceea, concentrându-ne pe ceea ce înseamnă lista de investiții a județului Timiș”, a declarat Călin Dobra la Radio Timişoara.

Potrivit lui Călin Dobra, CJT se va axa, şi pe parcursul acestui an, pe atragerea a cât mai multor fonduri europene.

Un comentariu

  1. Bruce Lee Cooper

    De unde-i pierderea, cand anul trecut a fost excedent de 230 milioane?!?! Din majorarea PERVERSA a salariilor???

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*