Life-style

Culoarea anului 2020 la manichiură – burgund

Culoarea anului 2020 la manichiură – burgund

Cum manichiura poartă o încărcătură socială deosebită, iar o femeie trebuie să fie permanent văzută cu o manichiură impecabilă, oja semipermanentă vine ca o soluție salvatoare.

Tendințele în materie de nail art design determină care vor fi unghiile la modă din acest sezon, dar la fel ca stilul hainelor, fiecare femeie își alege propria manichiură unică.

În funcție de evenimentul pentru care faceți manichiura, trebuie să alegeți unghii la modă în designul adecvat, ceea ce va va permite să aratăți uimitor și elegant în fiecare caz.“Manichiura a evoluat atât de mult în ultimii ani, încât s-a transformat într-o artă. Culoarea nude merge la orice ținută  și putem să ne inspirăm și la culorile date de natură, albastru sau verde. Putem să mai adăugăm sclipici, dar depinde de fiecare ce preferințe are”, a spus Grațiela Mărănescu, tehnician stilist-protezist.

Alături de simplitate, multe femei preferă unghiile într-un design extraordinar, completând astfel aspectul lor la fel de spectaculos. Tehnicile de proiectare a unghiilor vor decora unghiile de orice formă, transformând aspectul cu un finisaj lucios sau mat, manichiură cu ștrasuri și ștampile, nuanțe cromate, sub forma de manichiură french, semi-lună, ombre (degrade), etc.

Manichiura cu sclipici

Sclipiciul revine la modă în 2020. Denotă o simplitate elegantă și vine ca o reinventare a manichiurii french.

Manichiura french dublă

Manichiura french capată o nouă abordare în 2020. Aceasta apare atât la baza unghiei, cât și în vârf.

Imprimeurile sălbatice specifice anilor ‘80 revin în forță în 2020.

Culoarea anului în materie de manichiură în anul 2020 va fi burgund, specific anilor ‘70.

(Sursa foto: www.ele.ro/Grațiela Mărănescu/www.glamour.ro)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*