Economic

Finanțări de până la 1 milion de euro, disponibile pentru IMM-urile din Regiunea Vest

Finanțări de până la 1 milion de euro, disponibile pentru IMM-urile din Regiunea Vest

Linia de finanțare a Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020 destinată zonei de IMM este în continuare deschisă în Regiunea Vest.

Întreprinderile mici și mijlocii pot beneficia de finanțări de la 200.000 de euro – valoarea minimă care poate fi acordată pentru un proiect, până la 1 milion de euro – valoarea maximă, pentru dezvoltarea afacerii.

Sunt finanțate construirea, modernizarea sau extinderea spațiilor de producție ori servicii, dotarea cu active corporale și necorporale, inclusiv instrumente de comercializare online, implementarea unor procese de certificare sau recertificare a produselor și alte investiții și activități. Toate condițiile de finanțare pot fi consultate pe https://adrvest.ro/2-2-imm-apelul-2/.

Regiunea Vest beneficiază de 36,6 milioane de euro în cadrul apelului 2 de proiecte pentru Prioritatea de Investiţii 2.2 – IMM a Regio-POR 2014-2020.

Depunerea proiectelor a început în 24 decembrie 2019 și continuă până în data de 24 martie 2020, ora 12:00.

Până în prezent, în Regiunea Vest au fost depuse 29 de proiecte, având o valoare nerambursabilă de 18,89 milioane euro.

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest stă la dispoziția celor interesați cu informații suplimentare și clarificări legate de obținerea finanțărilor, prin biroul său de Helpdesk, la numerele de telefon 0256-491.981 și 0256-491.923, e-mail helpdesk@adrvest.ro (https://adrvest.ro/birouri-de-informare/).

Totodată, pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari, ADR Vest a realizat broșura „Finanțările pentru IMM-uri – pregătirea proiectului tău, pas cu pas”, care poate fi consultată online accesând https://adrvest.ro/attach_files/Brosura_2.2%20IMM/mobile/index.html.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*