Utile

Ceaţa le face probleme şoferilor. Circulație restricționată pe A6

Ceaţa le face probleme şoferilor. Circulație restricționată pe A6

Circulaţia se desfăşoară doar pe jumătate din cale pe autostrada A6. Potrivit DRDP Timişoara, aproape de coborârea pe varianta de ocolire a municipiului Lugoj, o camionetă a lovit parapetul median. În urma accidentului nu au fost inregistrate victime. Autorităţile estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în jurul orei 11:00.

Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră se desfășoară îngreunat din cauza ceții dense, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, iar pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din 23 de județe ale țării, printre care  Caraș-Severin, Arad, Bihor, Hunedoara şi Timiș.

Poliţia le recomandă conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. Autorităţile atrag atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor că trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*