Eveniment

Maşină lovită de tren în Aradul Nou! Şoferul a murit, iar călătorii au fost daţi jos din tren

Maşină lovită de tren în Aradul Nou! Şoferul a murit, iar călătorii au fost daţi jos din tren

O mașină a fost lovită, vineri, de tren în Aradul Nou, iar în urma impactului au rezultat două victime. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul de Pompieri Arad, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Trenul este Regio 16171 care circula pe ruta Arad-Sânicolau Mare. Calea ferată a fost blocată de autoturism.

Un bărbat a condus un autoturism pe un drum tehnologic (neîncadrat în categoria drumurilor publice) și în timp ce traversa calea ferată fără să se asigure, la km 2 + 400 m (intersecția căii ferate Arad-Sânnicolau Mare) a fost acroșat de trenul IR 16171, care se deplasa în direcția Periam. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto, iar o femeie din autoturism a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Trenul are două vagoane și 22 de călători. De la Detașamentul Arad se deplasează la accident două microbuze (16+1 și 8+1) pentru transport călători. Din dispoziția prefectului în calitate de presedinte al CJSU, inspectorul șef a ordonat: cele două microbuze ale ISU Arad vor transporta cei 22 de călători astfel: cei care merg la Timișoara vor fi transportați în Gara Arad iar cei care mergeau la Sânpetru German vor fi transportați în localitatea de domiciliu.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*