Administrație

Stadiul lucrărilor la Centrul medical de permanență Gottlob

Stadiul lucrărilor la Centrul medical de permanență Gottlob

Primăria Gottlob va continua lucrările la proiectul de modernizare, reabilitare, extindere Centru de permanență medical. Acesta este estimat la o valoare de 949.828,99 lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Potrivit autorităților locale, în prezent se lucrează la finisajele interioare, fiind în proporție de 60% gata. Este vorba despre modernizarea și mansardarea parțială a dispensarului medical, astfel încât aici să funcționeze în condiții îmbunătățite atât acesta, cât și un centru de permanență.

În judeţul Timiș funcţionează 46 centre de permanenţă din care 23 în mediu rural şi 23 în mediu urban. În cadrul centrelor de permanenţă se asigură continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă.

Serviciile medicale acordate de medicii de familie în cadrul centrelor de permanenţă sunt: asistenţă medicală în afecţiunile acute şi urgenţele medico-chirurgicale, trimitere către alte specialităţi în vederea internării, în situaţiile care depăşesc competenţele medicului de familie, administrarea medicaţiei necesare tratamentului de urgenţă, eliberarea unei adeverinţe medicale pentru pacient, cu care se va prezenta a doua zi la medicul său de familie pentru prescrierea reţetei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*