Social

Familia regală petrece sărbătorile de iarnă la Castelul din Săvârșin

Familia regală petrece sărbătorile de iarnă la Castelul din Săvârșin

Membrii Familiei Regale petrec Crăciunul şi Anul Nou la Castelul Regal din judeţul Arad, așa cum este tradiția instituită decătre Regele Mihai I.

Custodele Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, și Alteța Sa Regală Principele Radu au ajuns la castel, iar de Crăciun și Anul Nou, alături de cuplul regal se va afla și ASR Principesa Sofia. Duminică, 22 decembrie, între orele 11.30-13 și 15-17, Familia Regală va primi colindători la Săvârșin, în Satul Regal.

Luni, la ora 11.00, Majestatea Sa va împărți 300 de cadouri familiilor nevoiașe din Săvârșin. În aceeași zi, de la ora 14, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului și masa de Crăciun din Sufrageria mare, iar cu începere de la ora 16.00, Familia Regală va oferi cadouri de Crăciun angajaților de la Domeniul Regal Săvârșin și Ocolul Silvic Regal.

Ca în fiecare an, în ziua de Ajun, la ora 12.00, Dubașii din Săvârșin vor fi așteptați în piața cu fântână din incinta Satului Regal.

În dimineața zilei de 26 decembrie, Familia Regală va participa la marea slujbă din a doua zi de Crăciun, la Biserica Ortodoxă din comuna Săvârșin.

Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Revelionul, la Castelul Săvârșin.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*