Social

Moș Crăciun vine la copiii din Buziaș

Moș Crăciun vine la copiii din Buziaș

Moș Crăciun va sosi și în orașul Buziaș, la copiii cuminți. Cântecele, poeziile, dar și veselia celor mici, cu siguranță că îl vor încânta pe Moșul care va scoate din sacul magic, cele mai frumoase cadouri, atât de așteptate de prichindei.

Evenimentul poartă numele “Darurile Moșului” și face parte din Serbările Iernii care au loc în orașul – stațiune, în această perioadă.

Primăria orașului Buziaș, dar și primarul Sorin Munteanu sunt de un real ajutor Moșului pe care l-au sprijinit să umple sacul și anul acesta, în special pentru copii de la grădiniță, dar și pentru cei de la școală și liceu. “Moș Crăciun nu are cum să ocolească Buziașul și va fi prezent în mijlocul copiilor cu daruri multe. Și anul acesta am pregătit pentru copii multe surprize. An de an, Moș Crăciun vine pentru copiii din Buziaș. Suntem bucuroși să împărțim aproape o mie de cadouri pentru copiii din comuna noastră”, a declarat primarul Sorin Munteanu.

Colindele și cântecele îl vor înveseli pe Moș Crăciun care va porni, apoi, spre alți copii care îl așteaptă nerăbdători.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*