Național

Consultaţi aplicaţia on-line a Poliţiei de Frontieră pentru a evita aglomeraţia

Consultaţi aplicaţia on-line a Poliţiei de Frontieră pentru a evita aglomeraţia

Poliţia de Frontieră Română le recomandă participanților la traficul transfrontalier consultarea aplicaţiei Trafic On-line, care poate fi accesată pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro.

Această aplicaţie on-line prezintă o medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

La frontiera româno-ungară sunt 11 puncte de trecere cu specific rutier şi, în total, sunt disponibile, atât pe sensul de intrare în țară, cât şi pe sensul de ieşire, câte 58/53 de benzi de control pe sens.

– pe raza jud. Timiş: P.T.F. Cenad – Kiszombor

– pe raza jud. Arad: P.T.F. Nădlac – Nagylak, P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota, P.T.F. Turnu – Batonnya, P.T.F. Vărşand – Gyula

– pe raza jud. Bihor: P.T.F. Salonta – Mehkerek, P.T.F. Borş – Artand, P.T.F. Valea lui Mihai – Nyirabrany, P.T.F. Săcuieni – Letavertes

– pe raza jud. Satu Mare: P.T.F. Urziceni – Vallaj, P.T.F. Petea – Csengersima.

De asemenea, la granița cu Ungaria, în zilele de sâmbătă şi duminică, între 10.00-18.00, ora României, sunt deschise 10 puncte de trecere a frontierei ocazionale, menite să faciliteze traficul persoanelor care domiciliază în localităţile de frontieră.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*