Social

Asociaţia „Acasă în Banat”, gest de mare omenie în prag de Crăciun

Asociaţia „Acasă în Banat”, gest de mare omenie în prag de Crăciun

Cu sprijinul voluntarilor şi al sponsorilor, reprezentanţii Asociaţiei „Acasă în Banat” au reuşit să ajute încă o persoană fără adăpost să aibă un loc căruia să îi spună „acasă”.

„Este vorba despre tanti Nuța din Diniaş, care locuia într-un spațiu impropriu pe care trebuie să îl părăsească. Mai mult, aceasta se află într-o stare precară de sănătate, cu un picior grav infectat din cauza unei răni netratate. Din fericire pentru ea, oameni de bine începând cu Ioana Todorov, Gabriela Marcov, Primăria Peciu Nou și toți cei din comunitatea locală care s-au implicat, i-au dat o mână de ajutor lui tanti Nuța. A fost dusă la spital și tratată, iar noi i-am asigurat un container-locuință, ultimul pe care îl aveam, pentru a se putea muta în el. Oamenii s-au mobilizat și i-au cumpărat o sobă, i-au dus mobilă, lemne și au pregătit-o de mutare, chiar acum de sărbători. De asemenea, împreună cu voluntarii noștri am reușit zilele trecute să ducem mobilier, un pat și să îmbunătățim coșul de fum la familia din Şemlacu Mare care, în sfârșit, se poate muta în casă nouă. Toate acestea au fost posibile pentru că ZF Group a donat containerele, un grup de voluntari ai Asociației au muncit din greu pentru a le demonta, pregăti de transport, depozita. Le mulţumim transportatorilor care ne-au sprijinit pentru a le putea duce cu bine la destinație. Nu în ultimul rând, în spatele fiecărei acestei povești se află și oamenii care nu apar în poze, sponsori și donatori care ne susțin și cu banii indispensabili pentru cheltuielile fără de care nu s-ar putea face toate acestea”, a transmis Radu Trifan, preşedintele Asociaţiei „Acasă în Banat”.

Acesta le reaminteşte firmelor că au posibilitatea să sprijine Asociaţia cu 20% din impozitul pe profit datorat statului, până la 31 decembrie. Puteți descărca un draft de contract aici: http://acasainbanat.ro/contract-de-sponsorizare-AcasainBanat Pentru mai multe detalii:  e-mail acasainbanat@gmail.com sau la telefon 0748918091.

Persoanele fizice pot susţine cu donaţii Asociaţia „Acasă în Banat”:

LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/ BIC: BTRLRO22

PayPal: acasainbanat@gmail.com

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*