Economic

Acord de colaborare privind deschiderea reprezentanței CCIAT la New York și a reprezentanței RABC la Timișoara

Acord de colaborare privind deschiderea reprezentanței CCIAT la New York și a reprezentanței RABC la Timișoara

Reprezentanții CCIAT au semnat azi un acord de colaborare cu Consiliul de Afaceri Romano-American privind deschiderea reprezentanței CCIAT la New York și a reprezentanței RABC la Timișoara.

Semnatarii parteneriatului au fost președintele executiv al CCIA Timiș, Florica Chiriță și președintele RABC, Ștefan Minovici. Acesta este și liderul comunității românești din SUA și susținător activ al intereselor României la Washinton.

Pentru prima oară în 22 de ani, de când avem deschis acest birou avem o entitate care să fie reprezentată de către o grupare de specialiști care pot reprezenta aproape fiecare domeniu de industrie din Statele Unite. Avantajul este că vorbim aceeași limbă, răspundem la telefon la orele de lucru americane, putem să avem întâlniri la sala noastră de conferințe. Practic CCIA Timiș va funcționa ca și când există deja la New York, nu prin corespondență, nu prin telefon, ci cu adevărați oameni și specialiști în domenii economice”, a transmis Ștefan Minovici, președintele cu Consiliul de Afaceri Romano-American.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*