Politic

Marian Cucșa, deputat independent: “La 30 ani de la Revoluție, România are nevoie de Restart!”

Marian Cucșa, deputat independent: “La 30 ani de la Revoluție, România are nevoie de Restart!”

România are nevoie de un nou proiect de țară care să ne unească mai repede de 2030, este de părere Marian Cucșa, deputat independent.
Reconcilierea națională ar trebui să fie următorul obiectiv al tuturor. Trebuie să regăsim forța pentru a RECONSTRUI ROMÂNIA ȘI A NE REUNI CA ROMÂNI! Pentru acest obiectiv comun a luat naștere “Orizont 2030”, un proiect care îndrăznește și își propune să dea în perioada umătoare un restart României. Am ales să deschidem seria de conferințe „România-Orizont 2030” astăzi, 16 decembrie, la Timișoara, tocmai pentru că aici, în urmă cu 30 de ani s-a vărsat sânge pentru libertate și democrație! Le mulțumesc colegilor mei că au ales astfel să arate semnul respectului și prețuirii jertfelor tuturor celor care au luptat împotriva regimului dictatorial comunist, pentru libertatea poporului român.
Mulțumesc, Cristian David – inițiatorul acestui nou proiect, mulțumesc deputatului Andrei Gerea, Ramona Mănescu – fost europrlamentar, politologului Alex Coita dar nu în ultimul rând mulțumesc Adrian Orza – fost viceprimar al Timișoarei”, a transmis deputatul independent Marian Cucșa.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*