Politic

Femeile din ALDE Timiș au adus bucurie pe chipurile unor copii

Femeile din ALDE Timiș au adus bucurie pe chipurile unor copii

Bucurie mare pe chipurile a treizeci de copii din Denta. Aceștia l-au întâlnit pe Moș Crăciun, au primit cadouri și s-au bucurat de toate surprizele de la Târgul de Crăciun din Timișoara.

Totul a fost posibil cu ajutorul femeilor OFLDE, implicate în diverse campanii umanitare. Astăzi, acestea susținute de liderii ALDE Timiș și de membri ai Biroului Politic Teritorial, s-au gândit să facă o bucurie celor 30 copii aduși cu două microbuze din Denta. Sunt copii care poate nu au ajuns până acum niciodată în Timișoara.

Ei au fost primiți cu masa pusă, apoi l-au întâlnit pe Moș Crăciun la sediul ALDE Timiș, care le-a adus cadouri. Împreună au mers la spectacolul și Târgul de Crăciun din centru. Copiii au fost foarte fericiți, iar doamnele din ALDE s-au bucurat de zâmbetele aduse pe chipurile copiilor.

Ce înseamnă Organizația Femeilor Liberale și Democrate din Timiș? Și cine sunt femeile din ALDE Timiș? Sunt bune prietene, în primul rând! Sunt femei de carieră,din toate domeniile, mame, soții… Sunt ce vor ele! Dar în primul rând sunt niște doamne cu suflet mare, care au construit, aproape de la zero, o organizație solidă ce a rămas intactă, după multe schimbări. De mai bine de un an, sunt sufletul ALDE Timiș, implicate intens în toate acțiunile ce au ca scop bunăstarea cetățenilor. Ședinte, acțiuni lunare, campanii electorale… Ele sunt prezente peste tot și își fac treaba foarte bine”, a transmis Alina Brie, președintele OFLDE Timiș.

Acțiunile femeilor din ALDE Timiș vor continua. Caravana medicală “Ne pasă de sănătatea ta”, acțiuni caritabile,dar mai ales implicarea intensă în campania pentru alegerile locale.

Un comentariu

  1. Mit Grigore

    Bună ziua numele meu este Mit Grigore și as avea nevoie de ajutor, As dori sa fac ceva donați unei familii nevoiașe din județul Timiș dacă cunoașteți pe cineva mi-ar face placere sa pot ajuta. Mulțumesc mult

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*