Social

Colibele improvizate de pe str. Legumiculturii, demolate la intervenția polițiștilor locali

Colibele improvizate de pe str. Legumiculturii, demolate la intervenția polițiștilor locali

Polițiștii locali au acționat în cursul zilei de ieri pe str. Legumiculturii cu N.D.Cocea, unde pe un teren viran existau, potrivit sesizărilor de la cetățenii care locuiesc în zonă, mai multe colibe locuite de oameni ai străzii și o cantitate semnificativă de deșeuri.

Astfel, împreună cu reprezentanții Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei, s-a trecut la demolarea a patru adăposturi improvizate și igienizarea locației, fiind depistate și șapte persoane care au fost îndrumate către serviciile sociale pentru soluționarea situației lor.

Polițiștii locali efectuează permanent astfel de verificări acolo unde sunt semnalate astfel de locuințe ilegale, pentru asanarea zonelor în care apar, deoarece creează disconfort cetățenilor care locuiesc în apropiere și reprezintă adevărate focare de infecție. Astfel, anul acesta, polițiștii locali au intervenit pentru luarea măsurilor legale în cazul a 73 de adăposturi improvizate, în special pe terenurile virane din zonele mai mărginașe ale orașului.

Poliția Locală face apel la cetățeni ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro, urmând a fi organizate acțiuni punctuale pentru luarea măsurilor legale și asanarea Timișoarei de astfel de focare de infecție.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*