Eveniment

Opt reţinuţi în dosarul „Arad”

Opt reţinuţi în dosarul „Arad”

Şeful DRDP Timişoara, Cristian Ispravnic, şi alte şapte persoane care au fost audiate de procurorii DNA în dosarul „Arad” au fost reţinute pentru 24 de ore. Suspecții au fost duși azi-noapte la Bucureşti, unde magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie vor decide dacă vor dispune arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, alături de Cristian Ispravnic au fost reţinuţi Elisabeta Miuţescu, Mirel Pascu, Cristian Dima, Mircea Lucaciu, Alin Băiţan, Cristian Horgea şi Anca Stoenescu, informează Agerpres. Aceştia sunt puşi sub acuzare pentru fapte de corupţie, luare de mită şi trafic de influenţă.

Luni, au mai fost audiaţi şi trei parlamentari PSD în acelaşi dosar – Dorel Căprar, Ioan Chisăliţă şi Florin Tripa, dar ei au plecat după audieri.

Ancheta vizează un caz de corupție la punctul de lucru al DRDP Timişoara din Vama Nădlac II. Aici șoferii ale căror camioane erau mai grele decât scria în documente plăteau până la 100 de euro pe transport pentru ca angajații DRDP să treacă cu vederea neregulile.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*