Social

Depistați după ce au încercat să sustragă bunuri dintr-o farmacie și produse dintr-un magazin alimentar

Depistați după ce au încercat să sustragă bunuri dintr-o farmacie și produse dintr-un magazin alimentar

Atenție la hoți în această perioadă aglomerată! Cetățenii trebuie să fie atenți la bunurile proprii, să aibă grijă la genți, portofele, obiectele cumpărate, iar reprezentanții magazinelor la bunurile aflate pe rafturi, care pot fi sustrase de persoane care profită de agitația de sărbători din magazine și să anunțe imediat cum observă astfel de persoane suspecte.

Un astfel de caz s-a petrecut sâmbătă, în centrul Timișoarei. Polițiștii locali aflați în patrulare, în jurul orei 17.00, au fost sesizați de angajații farmaciei din Piața Victoriei nr. 7 că două persoane au intrat în incintă, încercând să sustragă mai multe bunuri, respectiv produse cosmetice. Aceștia au observat că doi bărbați au intrat în farmacie și, în timp ce unul încerca să sustragă atenția vânzătoarei, celălalt și-a însușit mai multe produse de pe raft, dar la ieșire l-a pus să le scoată din rucsac. Cei de la farmacie i-au indicat polițiștilor locali pe cei doi de pe imaginile surprinse de camerele de supreveghere.

Polițiștii locali au continuat apoi patrularea fiind atenți la persoanele din mulțime pentru a-i identifica pe suspecți, timp în care administratorul magazinului alimentar din Piața Victoriei nr. 3 a semnalat faptul că două persoane au intrat în magazin și au sustras produse de pe raft, iar din descriere a reieșit că este vorba despre aceiași bărbați. Astfel, în baza semnalmentelor, polițiștii locali i-au identificat în mulțime pe cei doi, asupra acestora fiind găsite și bunurile sustrase din magazin. Cei doi indivizi identificați au vârsta de 42 de ani, cu domiciliul în Timișoara, respective 65 de ani, si este din Suceava.

Bărbații au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

De la începutul anului, polițiștii locali au surprins și predat polițiștilor din cadrul Poliției Naționale pentru continuarea cercetărilor un număr de 111 făptuitori de diverse fapte de natură penală.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*