Social

Proprietarii care nu își întrețin imobilele din zona centrală, amendaţi

Proprietarii care nu își întrețin imobilele din zona centrală, amendaţi

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au continuat să acționeze în ultima perioadă pentru luarea măsurilor legale, conform atribuțiilor și în limitele conferite de lege, în cazul clădirilor degradate din Timișoara.

Astfel, s-au efectuat verificări și s-au luat măsuri atât în tot oraşul și în special în zona centrală. Pentru zona centrală, în ultima săptămână, au fost aplicate 18 sancțiuni în cazul asociațiilor de proprietari și proprietarilor de imobile care nu și-au îngrijit proprietățile. Este vorba despre amenzi de câte 1.000 de lei pentru clădiri neîntreținute din Piața Victoriei, Piața Unirii și Piața Libertății.

Totalul sancțiunilor de la începutul anului pentru astfel de fapte pe raza întregului oraș a ajuns astfel de 337. Poliția Locală atrage din nou atenția că toți proprietarii de clădiri au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora și care reprezintă pericol pentru cetățenii care trec prin apropiere.

Timişorenii pot semnala cazuri în care se desprind elemente de ornament de pe fațade la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar polițiștii locali vor lua în primă fază măsuri de izolare a zonei pentru a nu avea loc accidente, ulterior urmând a fi efectuate verificări pentru a se lua măsurile legale de sancționare, în funcție de situație. Acțiunile pe această linie vor continua și în perioda următoare.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*