Politic

Partidul Mişcarea Populară luptă pentru Timiș

Partidul Mişcarea Populară luptă pentru Timiș

Judeţul Timiş este unul dintre cele mai dezvoltate judeţe ale României. Judeţul Timiş urmează Bucureştiul în clasamentul privind valoarea Produsului Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor, respectiv 47.670 de lei.

Municipiul Timişoara contribuie după Bucureşti cu cei mai mulţi bani la bugetul statului.

În judeţul Timiş activează aproximativ 6.100 de companii străine, fiind judeţul care a atras cei mai mulţi investitori străini, datorită poziţionării la graniţă, resurselor umane din regiune și datorită nivelul de educaţie. Clasamentul primelor 10 ţări după numărul de firme cu participare străină la capital arată că pe primul loc se situează Italia (191), urmată de Germania (46) şi Austria (27). Pentru că are potențial și rezultate concrete, municipiul Timişoara este capitala businessului românesc în regiunea de vest a României.

„Sunt candidatul Partidului Mișcarea Populară Timiș la Camera Deputaților și vă promit că și în viitorul mandat parlamentar am să continui să mă lupt pentru ca banii Timişului şi ai Timişoarei să rămână în Timiş”, a transmis deputatul Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*