Social

Salvați Copiii Timişoara a renovat opt saloane la Spitalul de Copii. Ce firmă a dat bani

Salvați Copiii Timişoara a renovat opt saloane la Spitalul de Copii. Ce firmă a dat bani

Secția IV Pediatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara are, începând cu această lună, opt saloane modernizate la cele mai noi standarde, cu dotări performante, precum si grupuri sanitare conform cerințelor, toate atât de necesare îngrijirii performante a copiilor si confortului micilor pacienti, în urma unui proiect de renovare în valoare totală de 200.000 euro. Renovarea secţiei a fost realizată de către Organizația „Salvați Copiii” Filiala Timişoara cu sprijinul financiar al Smithfield România.

Organizaţia „Salvaţi Copiii”, derulează un amplu program de dotare a spitalelor de copii şi a maternităţilor, cu intenţia de reducere a mortalității infantile (a cărei incidență rămâne una îngrijorătoare pe parcursul ultimului deceniu, chiar dacă a scăzut la nivel național). Astfel, Organizaţia „Salvați Copiii” a donat în ultimii ani echipamente medicale în valoare de peste 1.000.000 de euro acestor unități spitalicești din regiunea noastră.

Medicul Mihai Gafencu:  Secția IV Pediatrie a spitalului este una extrem de importantă pentru regiune, aici fiind transferați copii cu patologii grave cardiologice, toxicologice, dar și nefrologice, din întreg județul Timiș, precum și din județele vecine. Calitatea actului medical depinde și de felul în care se petrece el, de cum sunt primiți copiii în saloanele unui spital cu buni specialiști în cadrul personalului.

„Ne-am alăturat inițiativei Organizației Salvați Copiii pentru că angajamentul față de comunitate este o prioritate pentru fiecare dintre noi, cei care alcătuim familia Smithfield Romania. Ne dorim să putem, în fiecare zi, să schimbam în bine viețile celor de lângă noi, să oferim fără rezerve ajutorul nostru celor care au nevoie de el. Sperăm ca prin exemplul nostru, să inspirăm tot mai multe persoane si companii să sustina proiectele derulate de Organizației Salvați Copiii, menite sa asigure respectarea dreptului la viață și supraviețuire, la sănătate și dezvoltare armonioasă copiilor, a declarat Cristina Bodea, director Sustenabilitate Smithfield România.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*